Tα ΓΡΑΣΕΠ δεν λειτουργούν πια!

Θεωρώ χρέος μου να σας ανακοινώσω ότι τα ΓΡΑΣΕΠ δεν λειτουργούν πια. Η θητεία όσων τα υπηρετήσαμε έληξε στις 31 Αυγούστου 2011. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον αυτών των δομών. Δεν απαντά επίσης κανείς, για το τι σχεδιάζει το Υπουργείο σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Eκπαίδευση. Όσοι υπηρετήσαμε τα ΓΡΑΣΕΠ επιστρέφουμε στην οργανική μας θέση. Ωστόσο το blog αυτό θα λειτουργεί με το όνομά του, όσο το τοπίο είναι ακόμα αδιευκρίνιστο. Αργότερα βλέπουμε!

Κάνοντας τον προσωπικό μου απολογισμό, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα όσα μου δώσατε. Τα χρόνια που έζησα μαζί σας ήταν όμορφα και ελπίζω και δημιουργικά. Σας είμαι ευγνώμων. Ζήσαμε μαζί χαρούμενες αλλά και δύσκολες στιγμές και ελπίζω να στάθηκα αντάξια των προσδοκιών σας. Σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε, που μοιραστήκατε μαζί μου φόβους, αγωνίες, ανησυχίες και προβληματισμούς. Αποχωρώντας από το ΓΡΑΣΕΠ σήμερα το μόνο που μπορώ να πω για μένα είναι ο στίχος του ποητή. " Τούτες τις πέτρες τις εσήκωσα όσο βάσταξα". Επιστρέφω στην οργανική μου θέση στο 6ο Γυμνάσιο Πατρών, στο οποίο για χρόνια υπηρέτησα επίσης με πολύ αγάπη. Δεν λυπάμαι που φεύγω από το ΓΡΑΣΕΠ, γιατί η Συμβουλευτική είναι κάτι που υπηρετώ,άτυπα έστω, πολύ πριν γίνουν τα ΓΡΑΣΕΠ και θα συνεχίσω και μετά από αυτά. Όμως θα μου λείψετε και θα σας σκέφτομαι πάντα με πολύ έγνοια και αγάπη. Εύχομαι σε όλους καλή τύχη στη ζωή σας και φυσικά επιτυχία στους στόχους σας. Η δική μας επικοινωνία ελπίζω ότι δεν θα σταματήσει έτσι και αλλιώς.(Ζήτω η τεχνολογία!) Σας χαιρετώ και στέλνω σε όλους την αγάπη μου μαζί με τις ευχές μου για "Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά"

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Προκήρυξη εισιτηρίων εξετάσεων για την εισαγωγή στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών


Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ( Τμήμα Εικαστικών Τεχνών) δεν ανήκει στις σχολές που υπάρχουν στα μηχανογραφικά δελτία.
Υπάρχουν τρεις σχολές Καλών Τεχνών στη χώρα μας. Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Φλώρινα.
Διαβάστε παρακάτω την προκήρυξη της σχολής Καλών Τεχνών  Αθήνας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ
ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΜΗΜ. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Πατησίων 42, 106 82 Αθήνα
www.asfa.gr
Αριθ.πρωτ.:  2150
Αθήνα 26 Μαίου 2010

                                        Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011

Η Σύγκλητος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (συνεδρίαση της 19ης Απριλίου 2010) προκηρύσσει τις εισιτήριες εξετάσεις, ακαδημαϊκού έτους 2010-2011, οι οποίες θα αρχίσουν την 6η Σεπτεμβρίου ε.ε., ημέρα Δευτέρα.
Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών (Πατησίων 42) από 25 Αυγούστου έως και 31 Αυγούστου 2010  και ώρες 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. είναι τα εξής :
Α. Αίτηση συμμετοχής.
Β. Τίτλος σπουδών επικυρωμένος (τίτλος ενιαίου Λυκείου ή Γενικού Λυκείου ή εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισότιμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού).
Γ. Δύο (2) μικρές φωτογραφίες του υποψηφίου.
Δ. Οσοι από τους υποψηφίους κατέχουν τίτλο αλλοδαπής, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση από την Πρεσβεία τους στην Ελλάδα, που να πιστοποιεί ότι ο τίτλος που κατέχουν, τους δίνει το δικαίωμα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας τους.
Απαραίτητη η επίδειξη από τον υποψήφιο του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητάς του ή του διαβατηρίου του.
Το λεπτομερές πρόγραμμα, η διάρκεια των εξετάσεων και οι προαιρετικές ή υποχρεωτικές δοκιμασίες των υποψηφίων θα γνωστοποιηθούν το αργότερο είκοσι (20) ημέρες πριν από την έναρξη των εξετάσεων.
Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ

Αριθ.πρωτ.: 2151
Αθήνα 26 Μαΐου 2010
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών, καλεί τους κατόχους απολυτηρίου τριταξίου Γυμνασίου, ή ενδεικτικού προαγωγής από αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισοτίμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού, να υποβάλουν αιτήσεις για κρίση για την υπαγωγή τους στην κατηγορία των κεκτημένων ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση.
Η επιτροπή Εισιτηρίων εξετάσεων του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών διαπιστώνει με απόφαση της, την υπαγωγή των υποψηφίων στην προαναφερόμενη κατηγορία, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών, χωρίς απολυτήριο Λυκείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 1β της Υπουργικής απόφασης Φ151/2925/Β6 (ΦΕΚ 55/25.1.2010).
Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών (Πατησίων 42) από 1 μέχρι και 10 Ιουνίου 2010 και ώρες 11.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. είναι τα εξής :
Α. Αίτηση συμμετοχής.
Β. Απολυτηρίου τριταξίου Γυμνασίου, ή ενδεικτικού προαγωγής από αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισοτίμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης.      
Γ. Φάκελος με 15 έργα σχέδια – χρώματα.
                                                   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου